Teamspeak
2PDD nyhedsbrev
Skydten 0 kommentarer · Likes · Like · 7th Jan
Nyhedsbreve
Efter en okay afslutning på 2017 med nogenlunde succes i Operation Gambit og 40 vogne til vores medlemmer, har det til gengæld været en hektisk start på 2018 for 2PDD.

Rygterne gik allerede i slutningen af året på, at noget var i gærde. Det viste sig at være sandt, da en ny skandinavisk klan meldte sig på banen hen over nytåret. Scandinavian Vikingar anført af bl.a. gamle kendinge som Primdahl og Saltefanden. Da det ikke er en dansk klan, er de ikke direkte konkurrenter. Ikke desto mindre tager vi dem seriøse indtil videre, da lovning af guld og grønne skove kan virke attraktivt på spillere, som også er 2PDD materiale.


Vi er ærgerlig over, at det har kostet os nogle spillere. Og vi kan også være i tvivl om, det er sket på ”reel” vis. I nogle tilfælde er folk blevet kontaktet ingame, men vi er heldigvis ret sikre på, at vores TS ikke har været brugt til hvervning. Begge holdninger er dog baseret på sikre fornemmelser og ikke konkret fakta. Men det er en del af gamet og vi tror selvfølgelig på, at græsset ikke nødvendigvis er grønnere på den anden side.

Hvad man ikke dør af, bliver man stærkere af. Og vi har bestemt ikke tænkt os, at lægge os fladt ned på ryggen. Tværtimod.


Flere ting har givet os stof til eftertanke. Vi forsøger at undgå at tage det personligt - alle har lov til at prøve nye ting, prøve nye klaner, blive trætte af PDD og ombestemme sig igen. Men vi har heller ik lyst til at føle os udnyttet af folk som tror PDD er et tag selv bord.  F.eks at folk der kom ind i klanen  i forbindelse med Operation Gambit og vandt en vogn er smuttet. Eller har været super inaktive her og fået gentagende chancer, for derefter pludselig at se sig selv aktive i en anden klan.

Af konkrete ting vi er i gang med for at gøre os endnu stærkere kan nævnes:

  • Udvidelse af vores FC korps. 
Indtil videre har Blaccman, Nikolaink123 og Mist_the_destroyer sagt, at de har lyst til at FC stronghold. Dette skal gerne give endnu flere muligheder for klankampe samtidigt med, at det kan aflaste hele FC korpset generelt, da ”arbejdet” bliver delt ud på endnu flere. Og der er altid plads til flere FC’ere, hvis nogle skulle få lyst til at prøve det af. 

  • Forøgelse af kravene for at komme i 2PDD. 
Vi øger kravene til minimum 1600 overall og 2000 recent wn8 (vejledende). Samtidigt fortsætter vi med at kigge på tier 10 stats. 
Det er vigtigt at understrege, at spillerne der allerede er i klanen, IKKE vil blive berørt af denne ændring. Når det så er sagt, så kigger vi fortsat løbende på aktivitet og niveauet, der bliver præsteret i klan kampe.

  • Boosters. 
Vi vil gerne være mere large med boosters. Især flere credit boosters om aftenerne. Dette kræver selvfølgelig aktivitet for, at det kan løbe rundt. Så start gerne en skirmish op også selvom der ikke lige er en fc. En tier 6 skirmish kan alle FC  
Derudover vil vi gerne have endnu flere folk på ts, mens de spiller, så vi ikke risikerer at ”spilde” tokens på for mange afk spillere.

Med håbet om et styrket 2PDD.
Ledelsen.


RSS Feed
Twitch
smartemarde Offline
Spil: World of Tanks
Flemzen Offline
Spil: World of Tanks
beno_dk Offline
Spil: World of Tanks
angry___cupcake Offline
Nobeer_ Offline
Spil: World of Tanks