Teamspeak
2PDD Nyhedsbrev september 2017
Skydten 0 kommentarer · Likes · Like · 4th Sep 2017
Nyhedsbreve
Info fra ledelsen

Så går sommeren på hæld og dette betyder mere tid til, hvad livet egentlig drejer sig om - gaming!

August måned har været en godkendt måned i 2PDD. Vi har fået kørt War Games 3 lørdage og har fået startet udmærket op på CW kortet med bl.a et land som vi pt har haft en lille uge.

Ren antalsmæssigt er vi stadig ikke oppe på tidligere tiders aktivitet. Til gengæld virker der til at være en større procentdel af online folk, der joiner klankampene, hvilket er rigtig positivt. Ligeså har folk også med kort varsel været gode til at komme, når der er blevet lavet opråb om hjælp på vores 2PDD Facebook side. Hvis nogle stadig ikke er inde på vores FB side, kan link findes på TS i "2PDD (Info) Opd. xx/xx" kanalen - dette er selvfølgelig total frivilligt, da vi i 2PDD ikke har et krav om Facebook.

Vi meldte tidligere ud, at vi ville køre mandag, torsdag og lørdag som udgangspunkt. Efter CW startede op igen, har vi haft aktivitet hver aften. Det er selvfølgelig målet og vi håber, at dette kan fortsætte. Dog kan vi ikke love det, da vores FC'ere kan have IRL ting, som gør, at vi en pågældende aften ingen FC har.

En ting vi gerne vil appellere til, er at folk giver lyd fra sig, når de skal hoppe fra vores cw/war games aftener. Det er et frivilligt spil og det er super, hvis man kun lige kan nå en kamp. Men meld det ud, når man smutter, enten via lyd på ts eller bare en poke/besked til FC. På den måde ved vi, at vi skal have fundet en ny mand og vi slipper for at vente forgæves på en mand der måske/måske ikke kommer tilbage.

-------------------------------------------------------------------------------

Medlemsting der er sket i august måned:

Vi har sagt velkommen til 7 nye medlemmer og sagt farvel til 7 medlemmer. Pt. er endnu en god håndfuld i fare for at ryge ud pga. manglende aktivitet.

Xochi og Pumba er blevet fjernet som henholdsvis personel officer og recruitere. Derudover har vi ryddet op i vores junior officerer, så det er noget man gør sig fortjent til via et ekstra bidrag i klanen.

I denne måned har vi forfremmet følgende rekrutter til soldater:
Doliche
Foxxylady

Tillykke til jer begge!

Vi har i august måned tjent 6000 guld.

Vi har udbetalt 0 guld, men til gengæld har deltagerne i War Games vundet mellem 400-600 guld pr. lørdag.

-------------------------------------------------------------------------------

Statistikker for august måned.

Antal cw kampe: 18 (66.67% win)

Antal advance kampe: 96 (55.21% win)

Antal skirmish kampe: 107 (47.66% win). Heraf fordelt på 36 tier 6 kampe (36.11% win), 30 tier 8 kampe (60% win) og 41 tier 10 kampe (48.78% win).

Antal spillede cw kampe (højreklik på billedet og "åben i ny fane" for at få det større)Antal spillede advance kampeAntal spillede skirmish kampeHvis man er interesseret i at hjælpe til med at samle informationer så læs mere her:  Versus

På vegne af ledelsen i 2PDD
Skydten

RSS Feed
Twitch
smartemarde Offline
Spil: World of Tanks
Flemzen Offline
Spil: World of Tanks
beno_dk Offline
Spil: World of Tanks
angry___cupcake Offline
Nobeer_ Offline
Spil: World of Tanks