Teamspeak
Nyhedsbrev juli 2PDD
0 kommentarer · Likes · Like · 1st Jul 2017
Nyhedsbreve
Info fra ledelsen

Så der nyt for juni måned i 2PDD!

Aktivititen i juni måned har stort set været ikke eksisterende. Dette skyldes flere faktorer. FC'ere der ikke har lysten/tiden til advance/skirmish, Ranked Battles og naturlig faldende online tid blandt vores medlemmer pga sommeren.

Derfor valgte vi sidste uge at indkalde til et ekstraordinært 2PDD møde for at få meldt ud, hvad der foregår (og ikke foregår). Vi har valgt at indstille planlagt aktivitet henover sommeren. Det betyder, at der ikke dagligt vil være klan tilbud. Men det betyder ikke, at vi helt vil stoppe med aktivitet. Der vil stadig være advance engang i mellem - hovedsageligt med Smartemarde som fc. Sørg for at være på ts, når du er online i spillet. Selvom vi ikke spiller cw og advance, kan vi stadig godt være sociale.

Derudover fortalte vi at der MÅSKE er et cw event på vej midt i juli. Dette er dog rygter og kan ligeså godt være et solo event, i stil med T25 Pilot eventet. Vi krydser fingre for noget cw!

Grundet den nedadgående aktivitet og antal online har vi lavet nye tokens regler. Læs mere her:  Token regler

-------------------------------------------------------------------------------

Medlemsting der er sket i juni måned:

Vi har sagt velkommen til 3 nye medlemmer og sagt farvel til 7 medlemmer - et par stykker af dem er dog nok mere et "på gensyn" end et farvel. 

Xochi er kommet tilbage fra sin afk tid og er straks blevet forfremmet til nu at være en del af ledelsen. Han vil her fungere som en freelance arbejdskraft, hvor vi i ledelsen vil have mulighed for at spare med ham. Dvs, at han nu både er recruiter og Personel officer i klanen. Samtidigt har Neldoroth meldt ud, at han pt. er på standby, da lysten til WOT er blevet dræbt pga. manglende cw.

I denne måned har vi forfremmet følgende rekrutter til soldater:
Kongen_af_pop
Borgert
Bissenbach
Gamle_dreng

Tillykke til jer alle 4!

Vi har i juni måned udbetalt 0 guld.

-------------------------------------------------------------------------------

Statistikker for maj måned.

Antal cw kampe: 0 (xx % win)

Antal advance kampe: 98 (52.04% win)

Antal skirmish kampe: 27 (44.44% win). Heraf fordelt på 23 tier 6 kampe (47.83% win), 4 tier 8 kampe (25% win) og 0 tier 10 kampe (xx% win).

Antal spillede cw kampe (højreklik på billedet og "åben i ny fane" for at få det større)

INGEN CW KAMPE I JUNI MÅNED!

Antal spillede advance kampeAntal spillede skirmish kampeHvis man er interesseret i at hjælpe til med at samle informationer så læs mere her:  Versus

GOD SOMMER!

På vegne af ledelsen i 2PDD
Skydten

RSS Feed
Twitch
smartemarde Offline
Spil: World of Tanks
Flemzen Offline
Spil: World of Tanks
beno_dk Offline
Spil: World of Tanks
angry___cupcake Offline
Nobeer_ Offline
Spil: World of Tanks